Motocrossefterskole
Motocross Sand

Motocross

VILD ACTION

HESTE[-]KRÆFTER

DRENGERØVE

I valgfaget motocross kører vi både stærkt og træner teknikker

Jo mere teknik du lærer, jo sjovere har du det på cyklen. Instruktøren på faget, kører selv både trial og enduro. Derfor vil du også komme til at afprøve teknikkerne fra begge dele kombineret med cross-træningen. Sværhedsgraden på motocross er varieret, så du kan både deltage på valgfaget som nybegynder, øvet, som dreng og som pige. Du skal bare have lyst til at flytte grænser og udvikle dig personligt indenfor fart og motocross.

Handbjerghus Efterskole. Motocrossefterskole med egen motocrossbane.
Handbjerghus Efterskole. En efterskole med motocross.

Undervisningen på valgfaget foregår både i vores store veludstyrede værksted med MC-lift, hvor vi roder med maskinerne, og hvor du lærer at vedligeholde dem. Du får mulighed for at udvikle din egen kørestil på skolens egen store lukkede bane, hvor vi kører, og hvor du lærer de tekniske færdigheder. Vi rykker også nogle gange ud af huset og træner i nærliggende grusgrave. Du kan med fordel medbringe din egen motocross cykel, hvis du har en. Den opbevares på vores værksted, som låses efter brug. Skolen har også maskiner, som du kan køre på, hvis du ikke har en motocross cykel.

Motocrossefterskole (1)
Motocross Green

Vidste du, at vi har

VORES EGEN BANE

Du får mulighed for at udvikle din egen kørestil på skolens egen store lukkede bane, hvor vi kører, og hvor du lærer de tekniske færdigheder.

Trail - en motorsport, hvor du lærer at beherske din MC 

Trail er en motocross-sport, der modsat de fleste andre motocross-sportsgrene, ikke går ud på at køre hurtigt. Det handler derimod om at beherske sin MC i vanskeligt terræn uden at røre ved jorden med fødderne. Når du kører trail, bruger du en anden type maskine. Med trail kører du enten meget langsomt eller står helt stille. Det giver dig mulighed for at prøve flere facetter af og finde din niche indenfor motorsport.

Egen motocrossbane på Handbjerghus Efterskole.
Efterskole med motocross

Enduro - et forhindringsløb på cykel

Enduro adskiller sig fra almindelig cross og trail, fordi der i enduro er forhindringer på banen. Når du kører enduro, handler det om udholdenhed og at kunne køre, selvom der er bakker og udforinger på ruten. Du kører desuden også på en speciel enduromaskine, der har en blødere affjedring. Det er ligesom et forhindringsløb, bare på en cykel.

Book en rundvisning på Handbjerghus

Book en rundvisning

Går du med tanker om at starte på efterskole til næste år? Så kan du tilmelde dig her og se, om Handbjerghus Efterskole er stedet for dig. Vi ser det som en unik mulighed at besøge skolen inden du tilmelder dig. Det giver dig nemlig mulighed for at opleve skolen, se vores hjem og fornemme den helt særlige stemning vi har på Handbjerghus Efterskole.

Besøg os