Handbjerghus. En lille efterskole med motorlære
Bil Sand

Motor

BENZIN I BLODET

hESTEKRÆFTER

FULD FART

Benzin i blodet og olie på hænderne!

Du får lov til at køre på to forskellige slags baner:

1. Den ene bane er til skolekørsel, hvor du lærer at køre i en bil. Du lærer at skifte gear, bakke, parkere, dreje, bremse og stoppe uden bilen går i stå.

2. Den anden bane er vores off-road bane, hvor du lærer at køre bilen i et andet terræn. Her er bakker, skrænter, skarpe sving og store vandhuller. Vi kører af og til bilerne fast, og man bliver godt beskidt, når bilerne skal bjærges igen.

Du kommer også til at hjælpe med at vedligeholde og reparere bilerne. Vi forsøger at holde bilerne kørende så længe som muligt, og det er af og til hårdt arbejde. Helt almindelig vedligehold kommer du også til. Ting som at skifte olie, pærer og kontrollere dæktryk. Vi har vores egne veludstyret autoværksteder, hvoraf det ene er opvarmet og har både en auto- og MC-lift.

Motorlære på Handbjerghus Efterskole
Handbjerghus Efterskole. En efterskole med mekanik på skemaet.

Du lærer det grundlæggende om motorer 

På motorlinjen lærer du alt det grundlæggende inden for motorer, samt alt det andet tekniske og mekaniske på biler, så du kan være lidt på forkant, hvis du på et tidspunkt vil på teknisk skole. Teorien omkring det får du både ude på værkstedet, mens vi er i gang, og i teorilokalet.

Vi ser bl.a. på teorien bag motorer, bremser og dæk, men også på mekanik og el, der ikke er direkte rettet mod autobranchen.

Hvis du har en knallert, havetraktor, et smedeprojekt eller lignende, hjælper vi efter bedste evne med dit projekt.

Besøg ude i det virkelige erhvervsliv er også en del af linjen. Her ser og hører vi, hvordan dagligdagen er på et værksted.

På Handbjerghus Efterskole får du olie på hænderne.
En forsmag på uddannelsen som mekaniker
På Handbjerghus Efterskole har vi vores egne baner.
Bil Green

Vidste du, at vi har

VORES EGNE BANER

Vi har vores helt egne off-road baner, hvor du kører i bakker, skrænter og store vandhuller.

Book en rundvisning på Handbjerghus

Book en rundvisning

Går du med tanker om at starte på efterskole til næste år? Så kan du tilmelde dig her og se, om Handbjerghus Efterskole er stedet for dig. Vi ser det som en unik mulighed at besøge skolen inden du tilmelder dig. Det giver dig nemlig mulighed for at opleve skolen, se vores hjem og fornemme den helt særlige stemning vi har på Handbjerghus Efterskole.

Besøg os