Tilmeld dig

Har du besluttet dig for, at Handbjerghus Efterskole er det rette sted for dig – det er vi glade for :-) Du kan melde dig ind på efterskolen på to forskellige måder. Du kan tilmelde dig via en online formular eller via en udprintet indmeldelsesblanket.

Online tilmelding

Tilmelding til skoleåret 2023/24

Tilmelding til skoleåret 2024/25

Tilmelding til skoleåret 2025/26

Indmeldelsesblanket til udprint

Hvis du printer blanketten ud, skal den sendes udfyldt til følgende adresse: Handbjerghus Efterskole, Aggerholmsvej 4, 7790 Thyholm

Når skolen har modtaget din ansøgning, bekræfter vi modtagelsen og fremsender samtidig en opfordring til, at elev og forældre træffer aftale om at besøge skolen, hvis dette ikke er sket på et tidligere tidspunkt. Der anmodes ligeledes om betaling af indmeldelsesgebyr og depositum.

Først når skolen har registreret indbetalingen, er der reserveret plads til eleven på den ønskede årgang. Der er tale om følgende takster:

Vi vil bede jer om at betale indmeldelsesgebyr og depositum samt aconto mindste betaling. I skal indbetale kr. 2.000,- i indmeldelsesgebyr, 2.000,- i depositum, samt kr. 3.847,- i acontobeløb i alt kr. 7.847,- Acontobeløbet modregnes i 1. rate, når den endelige beregning på statslig elevstøtte er modtaget fra ministeriet og vi fremsender betalingsopgørelse.

Pladsen er først reserveret, når vi kan se indbetalingen på kr. 7.847,- i banken.

Husk at angive skoleår og hvem der indbetales til: fx "18/19, Allan Allansen".

Print indmeldelsesblanket.